Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat că în Parlamentul European sunt parlamentari mai buni şi mai puţini buni şi că cineva trebuie să fie pe primul loc la prezenţă, în timp ce altcineva trebuie să fie pe locul 33 la prezenţă, el răspunzând astfel unei întrebări privind candidatura sa pe listă comună cu parlamentari susţinuţi de PSD, cum ar fi Claudiu Manda sau Maria Grapini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adevărul este că în Parlamentul European avem parlamentari mai buni şi parlamentari mai puţin buni. Cineva trebuie să fie pe locul întâi la prezenţă şi cineva e pe locul 33 la prezenţe”, a declarat Mureşan, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Întrebat dacă se referă la Claudiu Manda, europarlamentarul liberal a răspuns că datele sunt publice.

”Nu ştiu, sincer, chiar nu ştiu. Dar cifrele sunt sunt publice. Lista încă nu există şi cu siguranţă nu ştiu eu pe cine vor pune cei de la PSD pe listă. Deci să comentăm lista când o când o vedem. Eu ştiu că îmi voi face treaba în continuare cu aceeaşi seriozitate în Parlamentul European şi în viitor, dacă voi fi ales, la fel cum mi-am făcut-o până acum. Şi cei care au încredere mine, cei care vor, care o să reprezintă în continuare România pe plan european, pe aceia îi rog să susţină lista pe care sunt candidat. Ceilalţi colegi, de asemenea, vor avea şi şansa să spună oamenilor de ce merită să fie votaţi”, a spus Mureşan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.