Sesizările depuse de PSD la Curtea Constituţională a României (CCR) privind proiectul de lege care prorogă unele termene din justiţie şi privind proiectul de lege care abrogă OUG 51 vor fi dezbătute în 29 ianuarie. Cele două proiecte au fost asumate de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii CCR au anunţat, marţi, că sesizarea referitoare la proiectul de lege care prorogă unele termene din justiţie şi cea referitoare la proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane au primit termen de judecată în 29 ianuarie.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seară, că au fost depuse cele două sesizări la Curtea Constituţională care vizează două dintre legile pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea.

"Ce am decis azi am şi făcut: am depus cele două sesizări la Curte pe cele două legi deja asumate. Mi se pare o greşeală democratică, nu vreau să intru în detalii juridice”, a spus, luni seară, Marcel Cioşlacu, într-o conferinţă de presă.

PSD a contestat la CCR legea care abrogă OUG 51/ 2019 şi legea care prorogă unele termene din justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.