Vicepreşedintele PSD Şerban Valeca a afirmat, sâmbătă, că social-democraţii din Argeş o văd pe Viorica Dăncilă ca "o gospodină", "un om normal care atâta timp cât a deţinut funcţii publice a avut grijă de copii, de tineri, de bătrâni, de muncitori, de agricultori, de salariaţi,de profesori şi de medici".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ce Viorica Dăncilă? Antevorbitorii şi mai ales antevorbitoarele mele au prezentat-o deosebit. Noi în Argeş o vedem ca o gospodină, ca un om dintre noi. Un om normal, un om care, atâta timp cât a deţinut funcţii publice, a avut grijă de copii, de tineri, de bătrâni, de muncitori, de agricultori, de salariaţi, de profesori şi de medici", a spus Valeca, în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

El a spus că Dăncilă "a avut grijă să crească nivelul de trai al românilor, în toată România".

"Trebuie să trimitem la Palatul Cotroceni un om care iubeşte România, un om care îşi iubeşte ţara şi oamenii nu desimulat, ci cu multă tărie, un om cu inimă de român. Votăm Viorica Dăncilă, votăm România", a afirmat Valeca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.