Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, s-a declarat nemulţumit miercuri de salariul procurorului general al României, despre care a spus că este de cinci ori mai mare decât al unui parlamentar, comentând ironic că nu îşi dă seama dacă acesta munceşte de cinci ori mai mult sau are o importanţă de cinci ori mai mare decât un senator sau un deputat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am zis de Procurorul General care are un venit cam de cinci ori cât un parlamentar. Nu-mi dau seama dacă munceşte de cinci ori mai mult sau are o importanţă de cinci ori mai mare sau un procuror general al României face cât cinci parlamentari, dar foarte puţină lume e interesată de cât câştigă procurorul general, dar foarte multă lume spune că parlamentarii câştigă prea mult”, a declarat Şerban Nicolae.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.