Senatul a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru lucrări de amenajare a laturii de vest a imobilului Palatul Parlamentului, aferentă corpului E3, mai exact pentru a construi parcări, cu o valoare estimată de peste 1.450.000 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului postat pe SEAP, Senatul vrea să încheie un contract de achiziţii publice, al cărui obiectiv este achiziţionarea de lucrări de amenajare a laturii de vest a imobilului Palatul Parlamentului, aferentă corpului E3.

Valoarea estimată a contractului este 1.458.904 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Principalele modalităţi de finanţare sunt reprezentate de fonduri bugetare, data limită de depunere a ofertelor fiind 9 mai, ora 15.00.

Conform anunţului postat pe SEAP, cuantumul garanţiei de participare este de 29.000 lei, perioada de valabilitate fiind de 60 de zile de la dată limită de depunere a ofertelor. Garanţia de participare se constituie printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea, în condiţiile legii.

Garanţia de bună execuţie se constituie în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică şi va fi în cuantum de 10% din preţul contractului, fără TVA. Aceasta se efectuează prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară sau de o societate de asigurări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.