Senatul a aprobat, în plenul de vineri, prelungirea sesiunii extraordinare în intervalul 20 - 31 august. În această săptămână şi Camera Deputaţilor a prelungit sesiunea extraordinară pentru aceiaşi perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Senatul a adoptat, în calitate de prim for sesizat, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.116/2020 pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr.41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte, precum şi pentru aprobarea plăţii cotizaţiei anuale ce decurge din calitatea de membru a României în cadrul Fundaţiei Europene pentru Tineret.

În schimb, senatorii au respins, tot ca primă Cameră sesizată, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.118/2020 privind aprobarea Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii - IMM LEASING DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.