Senatorul PSD Daniel Zamfir reclamă, luni seară, ”marea mizerie PNL-USR de la Bucureşti”, referindu-se la eliberarea din funcţie a managerului Spitalului Colentina, Victor Căuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Marea mizerie PNL-USR de la Bucureşti. Astăzi, unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti, dr Victor Căuni, a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la Bucureşti”, a scris, luni seară, pe Facebook, senatorul PSD Daniel Zamfir.  

Acesta susţine că medicul Căuni ”s-a zbătut pentru Spitalul Colentina”, ”să deschidă spitalul în pandemie, să poată fi trataţi şi bolnavii cronici”.  

”Pot să va spun, cu mâna pe inima, pentru că îl cunosc personal şi ştiu cât s-a zbătut pentru Spitalul Colentina, că este un manager cum rar am întâlnit”, a mai scris Zamfir.  

”Ce-i leagă oare, atât de tare, pe penelişti şi useristi din Bucureşti să rămână mâna-n mână sub comandă lui NIMICuşor? Am pretenţia că înţeleg multe lucruri în politică, dar alianţa penelistilor cu useristii şi nefericitul primar general e peste puterea mea de înţelegere”, a adăugat social-democratul.  

  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.