Senatorul liberal Viorel Ilie l-a felicitat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru modul în care a gestionat criza sanitară în perioada stării de urgenţă, dar şi pentru felul în care arată în geaca de piele la care s-a făcut referire în textul moţiunii care îl vizează pe ministru. "Să ştiţi că geaca chiar vă stă bine”, l-a complimentat senatorul liberal pe ministrul de Interne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ilie şi-a început discursul prin a cita din Wikipedia unul dintre principiile democraţiei, şi anume cel privind implicarea autorităţilor în gestionarea unor situaţii.
 
"Fără aceste restricţii, obligaţii şi interdicţii vă asigur că altfel arăta situaţia astăzi. (...) Vorbiţi despre cum a fost pregătită România pentru o astfel de situaţie extremă. O astfel de situaţie se pregăteşte din timp, nu cu o lună-două înaint. (...) Nu pot să înţeleg politizarea unei boli, mai ales în situaţie de pandemie”, le-a spus Viorel Ilie senatorilor. 
 
El a susţinut că "goana după procente electorale le suprimă logica şi bunul simţ unora”.
 
El i-a spus lui Marcel Vela că geaca de piele despre care s-a vorbit inclusiv în textul moţiunii îi "stă bine".
 
"Domnule ministru, vă sugerez să le mulţumiţi semnatarilor moţiunii pentru asemănarea cu Tom Cruise. Cred că sunteţi şi dvs mândru de aceasta şi să ştiţi că geaca chiar vă stă bine”, i-a mai spus Viorel Ilie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.