Senatorul PSD de Arad Mihai Fifor atrage atenţia, într-o postare pe Facebook, că foarte mulţi oameni trec graniţa pe jos, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 1. "Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nădlac 1 pentru cei care trec graniţa pe jos. Aceştia continuă să vină şi să vină, şi să vină. Intră în oraş, în magazine, în benzinării. (...) Nimeni nu ştie exact dacă oamenii aceştia sunt sau nu sunt pozitivi", afirmă Fifor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nădlac 1 pentru cei care trec graniţa pe jos. Aceştia continuă să vină şi să vină, şi să vină. Intră în oraş, în magazine, în benzinării. Merg la gară şi iau trenul până la Arad şi de acolo schimbă şi pleacă unde le e destinaţia finală. În afară de o declaraţie, nimic. Nimeni nu ştie exact dacă oamenii aceştia sunt sau nu sunt pozitivi. Dar stau în gară, se urcă în tren şi apoi coboară în gara Arad”, a scris Fifor, marţi, pe Facebook.
 
Senatorul aminteşte şi de "disperarea" locuitorilor din Nădlac.
 
"Să vă mai spun de disperarea locuitorilor din Nădlac? De eforturile primarului de a-i duce la gară sau de a-i scoate din oraş? În momentul postării mele, sunt, de pildă, 15 cetăţeni veniţi noaptea trecută, înghesuiţi într-o tonetă şi aşteptând să plece care-ncotro. Domnule prefect Stoian, dacă totuşi mai trăiţi, poate luaţi nişte măsuri legale şi serioase. Poate transmiteţi şefilor ierarhici. Nădlac 1 trebuie urgent închis pentru traficul pietonal. Urgent!!!”, a mai scris Fifor.
 
Senatorul PSD a postat şi o fotografie cu oamenii care trec, pe jos, graniţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.