Senatorul Ion Iordache a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PNL Gorj şi le-a transmis colegilor că se încheie perioada de nelinişte din filială. La rândul său, ministrul Energiei, Virgil Popescu, prezent la Conferinţa de alegeri, a transmis gorjenilor că judeţul este vital pentru energie şi nu se inchide nimic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De astăzi, se încheie perioada de nelinişte din PNL Gorj! Sunt convins că, după aceste alegeri interne, ne vom concentra toate forţele pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă gorjenii. Vreau să mulţumesc tuturor liberalilor care, astăzi, mi-au acordat încrederea şi să-i asigur că vom construi împreună cea mai puternică echipă”, a transmis, sâmbătă, senatorul Ion Iordache, ales preşedinte al PNL Gorj.  

Acesta a mulţumit pentru prezenţă preşedintei Senatului, Alina Gorghiu, miniştrilor Virgil Popescu şi Marcel Boloş, dat şi parlamentarilor şi preşedinţilor de organizaţii care au fost prezenţi.  

”Dragi colegi liberali, azi sărbătorim, de mâine, hai la treabă”, a mai transmis noul preşedinten al PNL Gorj.  

Şi ministrul Virgil Popescu a avut un mesaj pentru gorjeni şi organizaţia liberală.  

”Gorjul este un judeţ vital pentru energie şi am încredere că prin soluţiile şi munca echipei PNL se va realiza modernizarea mult aşteptată. Le-am transmis că nu se închide nimic, de asta este nevoie de susţinerea lor pentru implementarea proiectelor de modernizare de la CEO, dar şi a celor pe care le vom demara cu finanţarea prin RePower EU, de la Hidroelectrica, şi altele”, a transmis Popescu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.