Fostul senator USR de Suceava Gheorghiţă Mîndruţă s-a înscris în PSD, adeziunea acestuia fiind aprobată de filiala municipală PSD Fălticeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse politice, trecerea senatorului Gheorghiţă Mîndruţă la PSD a fost susţinută de către primarul social-democrat din Fălticeni, Cătălin Coman.

"A fost o decizie gândită îndelung, este asumată în totalitate. În contextul politic din Suceava este o alegere pe termen lung", a declarat pentru News.ro, senatorul Gheorghiţă Mîndruţă.

În luna august, senatorul Gheorghiţă Mîndruţă şi-a anunţat demisia din USR, dar şi de la şefia organizaţiei judeţene a acestui partid. El a explicat că, încă de la începutul fuziunii dintre USR şi PLUS, au existat dispute şi opinii contradictorii, însă acestea au fost canalizate către conflicte interne şi nu spre evoluţie şi transparenţă.

Totodată, Mîndruţă acuza că disputele interne din USR au fost alimentate de diverşi lideri şi grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale şi de grup decât angajamentele luate în faţa românilor.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.