Senatorul USR PLUS Ştefan Pălărie a precizat că Lucian Bode este un fel de „Dorel bun la toate: transporturi (şi accidente), interne (şi avioane care trec graniţele nestingherite), justiţie (şi pus genunchiul pe gâtul numirilor procurorilor)”. El a adăugat că Bode „se descurcă”, chiar dacă nu are studii în domeniu şi dă şi avize, dacă este necesar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Bode este acest Dorel bun la toate: transporturi (şi accidente), interne (şi avioane care trec graniţele nestingherite), justiţie (şi pus genunchiul pe gâtul numirilor procurorilor). Ai ceva de făcut prin casă? Ai nevoie de un Bode. Nu are studii în domeniu, dar se descurcă. Dacă e nevoie dă şi avize”, a scris Ştefan Pălărie, vineri pe Facebook.
 
Ministrul interimar al Justiţiei Lucian Bode a avizat proiectul de act normativ privind Planul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Proiectul de OUG urmează să fie adoptat de Guvern, în şedinţa de vineri, de la ora 16.00.
 
De asemenea, Bode a anunţat că procedura de selecţie pentru ocuparea posturilor vacante de conducere la DNA, DIICOT şi Parchetul General sunt suspendate pe perioada interimatul său la Ministerul Justiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.