Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, care a încercat să o scoată din sala de plen, marţi, pe Diana Şoşoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîţu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic, relatează Digi24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliştii aflaţi pe holul Parlamentului putând auzi prin uşă ţipetele Dianei Şoşoacă, care încerca să-şi recupereze sacul.

Potrivit Digi24, jurnaliştii au putut auzi următorul dialog:  

”Diana Şoşoacă: Daţi-vă la o parte!

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneţi mîna pe mine, mi-aţi pus mîna pe gură! Foloşiţi violenţa fizică! De aia sunteţi la al treilea divorţ!”.

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de faţă. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de faţă şi de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus ”Dă-mi sacul!”. I-am zis: ”Dar luaţi-l!”. I-am zis că la aşa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorţ”.

El a afirmat că se gândeşte să îi facă plângere penală senatoarei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.