Senatorul PNL Liviu Brătescu a criticat absenţa liderilor PSD de la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, precizând că nu poţi conduce România ascunzându-te de electorat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liviu Brătescu afirmă vineri, într-un comunicat de presă, că dacă vrei să afli ce se întâmplă în ţară, trebuie să te întâlneşti cu oamenii, nu să fugi de ei, senatorul liberal întrebându-se de ce au lipsit liderii PSD de la manifestările organizate la Iaşi pe 24 ianuarie.
"Frica de eventualii contestatarii aflaţi în stradă sau supărarea pentru reuşita marelui proiect liberal care este Aeroportul Iaşi? Greu de spus. Fără a dori să declanşăm noi discuţii, nu cred că poţi pretinde să conduci România ascunzându-te de electorat. Dacă vrei să afli ce se întâmplă în mod real în ţară trebuie să te întâlneşti cu oamenii, nu să fugi de ei. Unii vor înţelege sau nu de ce unele proiecte merg mai greu, alţii vor accepta explicaţiile tale, iar alţii pur şi simplu nu vor dori să asculte nimic din ceea ce vrei să le explici. Indiferent însă de răspuns, datoria unui om politic responsabil este să se întâlnească cu alegătorii", a declarat senatorul PNL, Liviu Brătescu.
Liderul PSD Marcel Ciolacu nu a fost prezent la Iaşi la manifestările de Ziua Unirii. Totodată, nici un reprezentant al PSD nu a urcat pe scena amplasată în Piaţa Unirii. 
La Iaşi, pe 24 ianuarie au ajuns liderul PNL Nicolae Ciucă, alături de mai mulţi miniştri liberali, dar şi şefii USR, PMP, Forţa Dreptei şi AUR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.