Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău a fost ales, miercuri seară, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Buzău. Zoican este primul preşedinte ales al organizaţiei municipale din ultimii nouă ani, timp în care la şefia liberalilor s-au aflat doar lideri interimari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Adrian Zoican, care în ultimele opt luni a fost preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Buzău, a candidat pentru şefia filialei alături de Vasile Olariu şi Lucian Sălcuţan, ultimul părăsind sala de vot şi acuzând conducerea că jocurile ar fi făcute pentru Olariu, membru PNL de mai mulţi ani.

După numărarea voturilor, 34 din cei 66 de membri cu drept de vot l-au ales pe medicul Adrian Zoican, în timp ce 19 au votat pentru Vasile Olariu, 13 voturi fiind anulate.

”Îmi făceam griji ca orice candidat pentru că e o funcţie care implică o mare responsabilitate. Am avut emoţii pe care le-am depăşit iar rezultatul votului a demonstrat că voinţa activiştilor liberali este pentru continuarea strategiei de până acum, pentru recrutarea de noi membri, identificarea de potenţiali candidaţi la funcţiile politice şi care să promoveze valorile liberale. Sincer nu m-am aşteptat la acest scor dar, din fericire pentru mine, am convins. Au fost nişte alegeri corecte. S-a demonstrat că toate punctele unde au fost semne de întrebare nu au fost motive. Am verificat chiar şi urna de vot, am cerut să o verific şi am verificat-o”, a declarat Zoican.

Totodată, liderul interimar al organizaţiei judeţene a PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a spus că se aştepta la o victorie a medicului Adrian Zoican pe care chiar el l-a numit interimar la organizaţia municipală. El a mai spus că Zoican ar putea fi luat în calcul pentru a candida la Primăria Buzău, dacă îşi va dori acest lucru.

”Mă aşteptam ca domnul Zoican să aibă un parcurs bun. Probabil că am ales bine să îl propun ca interimar la organizaţia municipală. Se vede că a câştigat încrederea membrilor, astăzi are şi suportul lor. Sper să facă treabă bună pentru ca la următoarele bătălii politice să avem un scor mai bun decât până acum. Domnul doctor Zoican este o persoană foarte puternică care lucrează într-un loc fierbinte şi sunt convins că dacă doreşte şi dumnealui, prin forţa şi tinereţea sa, ar fi un candidat bun pentru Primăria Buzău. Bineînţeles, dacă îşi va manifesta şi dumnealui dorinţa şi disponibilitatea”, a declarat deputatul Cristinel Romanesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.