Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sibiu şi, potrivit unor surse locale, cel mai probabil, va petrece Revelionul la Cisnădioara, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alături de câţiva prieteni apropiaţi, la fel ca în 2014, când a devenit preşedinte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse locale au precizat, sâmbătă, pentru News.ro, că şeful statului a ajuns la Sibiu încă de vineri seară.

Cel mai probabil, împreună cu soţia sa Carmen, Klaus Iohannis va petrece Revelionul la Cisnădioara, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La petrecere ar fi fost invitaţi câţiva prieteni apropiaţi ai familiei prezidenţiale, aceleaşi cupluri cu care Klaus Iohannis şi-a petrecut Revelionul şi în 2014, imediat după ce a fost ales preşedinte.

De obicei, când se află la Sibiu, preşedintele merge duminica la slujba ţinută la Biserica "Sfânta Treime” din Sibiu, aflată în centrul municipiului. Deocamdată, nu se ştie dacă şi de această dată preşedintele va respecta acest program, întrucât oficial nu a fost făcut vreun anunţ cu privire la programul şefului statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.