Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, îi acuză pe şefii liberali ieşeni că nu se preocupă de proiectele importante ale Iaşiului, ci de sporirea averilor, de “încleştările“ cu procurorii DNA şi DIICOT şi de “sindrofii cu ştaif“ organizate pe banii românilor în Statele Unite ale Americii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Maricel Popa susţine joi, într-un comunicat de presă, că “asistăm la o imensă bătaie de joc, marca PNL, la adresa ieşenilor“, el acuzându-i pe şefii liberali locali că nu se preocupă de marile proiecte ale Iaşiului.
 
Totodată, liderul PSD Iaşi dă ca exemplu administraţiile PNL de la Oradea şi Cluj, unde sunt în plan investiţii importante.
 
“Administraţia PNL din Oradea a convins Guvernul României şi pe oficialii UE să finanţeze proiectul drumului expres spre Arad. Costul este de 1,54 miliarde de euro, finanţarea urmând să fie asigurată din fonduri europene prin Programul Transporturi. Administraţia PNL din Cluj a convins Guvernul României şi pe oficialii UE să finanţeze proiectul unei linii de metrou. Magistrala din Cluj, prima linie de metrou din afara Capitalei, va avea o lungime de 21 kilometri şi va costa peste 2,5 miliarde de euro. 
Administraţia PNL din Iaşi, respectiv Mihai Chirica, primar, şi Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean, au două preocupări mari şi late: să-şi sporească averea personală şi a familiilor lărgite şi să scape cu bine din încleştările cu procurorii DNA şi DIICOT“, a declarat senatorul PSD, Maricel Popa.
 
De asemenea, liderul local social-democrat susţine că şeful PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, îi ia în râs pe ieşeni, fiind în a treia sa vizită în Statele Unite în ultimele luni.
 
“O menţiune aparte pentru deputatul Alexandru Muraru, şeful formal al PNL Iaşi. Îi ia, pur şi simplu, în râs pe ieşeni: zilele acestea se află iar în SUA. A treia vizită în ultimele luni, pagina acestuia de Facebook fiind martora reîntregirii familiei: deputatul Alexandru Muraru alături de fratele geamăn Andrei Muraru (ambasadorul României în SUA) participă, pe banii românilor, la tot soiul de sindrofii cu ştaif“, a mai precizat şeful PSD Iaşi, Maricel Popa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.