Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susţine că şeful PSD Iaşi Maricel Popa face cadouri oamenilor din partidul său pe banii ieşenilor, după ce social-democratul a declarat de ziua prefectului că i-a oferit anticipat acestuia drept cadou funcţia din fruntea judeţului Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Muraru a scris miercuri pe pagina sa de Facebook că şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, îşi arată adevărata faţă şi anume "dispreţ pentru demnităţile publice, traficul de influenţă şi tranzacţionarea clientelară, printr-un limbaj comun brevetat din anii 50".

"Maricel Popa face cadouri camarilei de partid pe banii ieşenilor. Fără niciun fel de jenă, Maricel Popa le transmite plătitorilor de taxe din judeţul Iaşi că funcţiile publice sunt un cadou pentru clientela de partid. Lipsa de cultură, educaţie şi respect apare de fiecare dată când liderul PSD Iaşi se exprimă în public şi aproape că ne este ruşine de ruşinea lui. Fostul baron PSD nu se dezminte şi se comportă ca un şef de trib umilindu-şi colaboratorii şi mai ales vrând să arate şefilor de la Bucureşti şi electoratului ca mai are un cuvânt de spus", a precizat şeful PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Totodată, deputatul liberal consideră că prefectul Bogdan Cojocaru a fost astfel jignit pe către liderul PSD Iaşi.

"Declaraţia făcută de liderul PSD Iaşi este şi o jignire directă adresată actualului prefect PSD care, prin gura lui Maricel Popa, nu ar avea nicio calitate pentru funcţia pe care o ocupă, dacă mandatul nu reprezintă nimic altceva decât un cadou de la şeful său. Maricel Popa nu este preocupat de proiectele Iaşului. O demonstrează acum prin declaraţiile publice referitoare la cadourile din bani publici pentru clientela de partid şi a demonstrat-o în mandatul de cel mai slab preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, o etichetă pe care ieşenii nu o vor uita şi ierta vreodată", a afirmat liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.

Într-o intervenţie recentă la un post local de televiziune, şeful PSD Iaşi senatorul Maricel Popa i-a urat prefectului Bogdan Cojocaru, de ziua acestuia, sănătate şi putere de muncă, adăugând că funcţia de prefect este un cadou al său pe care i l-a făcut anticipat, la fel ca şi funcţia de ministru al Comunicaţiilor pe care Cojocaru a ocupat-o în anul 2018.

De asemenea, Popa l-a caracterizat drept unul dintre cei mai eficienţi prefecţi pe care i-a avut Iaşiul.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.