Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, susţine că adversarul liberalilor la Iaşi rămâne PSD, el acuzând că social-democraţii sunt într-o căutare permanentă a busolei şi că nu are cu cine discuta la vârful organizaţiei ieşene a PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Muraru a scris, joi seară, pe Facebook că la Iaşi "PSD este lipsit de leadership, într-o căutare permanentă a busolei şi a unui lider".

"Adversarul PNL rămâne PSD, chiar dacă suntem într-o coaliţie de guvernare. M-aş bucura să am un omolog demn şi onest şi care să se ridice la aşteptările votanţilor PSD. Voi fi mereu omul dialogului şi al compromisului rezonabil, dar condiţia nr 1 este să ai cu cine discuta. Deocamdată nu am. Respect primarii, consilierii şi parlamentarii PSD, am un dialog cu ei constant, dar din păcate nu sunt reprezentaţi la vârful organizaţiei judeţene", a afirmat şeful liberal ieşean, Alexandru Muraru.

El consideră că PNL va fi în continuare forţa politică principală a judeţului Iaşi.

"Cu tot respectul cuvenit pentru adversarii noştri, dar ei trebuie să accepte fără panică faptul că PNL va fi şi după 2024 la Consiliul Judeţean şi la Primăria Municipiului Iaşi, şi vom avea cel puţin acelaşi număr de UAT-uri câştigate şi de consilieri locali şi judeţeni", a afirmat Alexandru Muraru.

Liberalul ieşean a precizat că a fost prezent cu o zi în urmă la reuniunea regională PNL de la Suceava, la care a fost prezent şi preşedintele partidului Nicolae Ciucă, şi că a precizat în cadrul întâlnirii că PNL Iaşi este, în raport cu poziţiile câştigate la alegerile din 2020, cu populaţia judeţului şi cu importanţa strategică, cea mai importantă organizaţie PNL din Moldova.

"Începem pregătirea pentru 2024. Obiectivul este păstrarea celor câştigate în 2024 şi câştigarea unor noi primării. Tot dispozitivul PNL Iaşi a reînceput pregătirea pentru 2024 prin promovarea proiectelor, realizarea de sondaje, identificarea celor mai buni candidaţi acolo unde nu avem primari, realizarea strategiei politice şi a liniilor de comunicare", a adăugat liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.