Şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, şi-a anunţat plecarea, sâmbătă, după 14 ani. ”The end. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Socol pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”The end. 14 ani. (...) Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris, sâmbătă, Cristian Socol pe Facebook.

Cel care a deţinut funcţia de şef al Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD a detaliat şi programele la a căror realizare a contribuit.

”Contribuţie: Programe guvernare 2008, 2012, 2016. Programe prezidenţiale 2009, 2014. Programe europarlamentare 2009, 2014, 2019. Sute de propuneri de politici publice fundamentate. Viziune pentru dezvoltare. Succes, eşec, lecţii. Stânga a ridicat România”, a mai scris Socol.

Acesta nu a precizat unde îşi va continua activitatea şi nici nu a răspuns întrebărilor adresate în acest sens de către cei care i-au urat succes în continuare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.