Şeful Departamentului de Luptă Antifraudă Marius Vartic a solicitat încetarea detaşării la DLAF pentru a reveni la DNA, solicitarea sa urmând să fie analizată marţi de Secţia pentru procurori a CSM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe ordinea de zi a şedinţei Secţiei pentru procurori a CSM din data de 2 octombrie se află "Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.19343/2018 privind cererea formulată de domnul procuror VARTIC MARIUS CĂTĂLIN, de încetare a detaşării la Departamentul pentru lupta antifraudă şi continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central".

Vartic a fost numit la conducerea DLAF în data de 18 iulie 2016, cu rang de secretar de stat.

El are 20 de ani vechime în calitatea de magistrat cu ocuparea consecutivă a funcţiei de judecător (mai 1996 - noiembrie 2000), procuror militar (noiembrie 2000 - noiembrie 2003), procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (noiembrie 2003 - iulie 2016).

La data numirii în funcţia de şef al DLAF, exercita funcţia de procuror şef al Biroului de combatere a infracţiunilor comise în legătură cu achiziţiile publice din cadrul Secţiei de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.