Două şedinţe au fost convocate marţi, la Palatul Cotroceni, pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O primă şedinţă are loc de la ora 14:00, fiind invitaţi la discuţii miniştrii care gestionează domeniile economice.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marţi, 19 mai a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Finanţelor Publice, Vasile Cîţu, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, şi Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

O altă şedinţă este programată de la ora 15:00.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marţi, 19 mai a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Viceprim-ministru, Raluca Turcan, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă,  şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, conform Administraţiei Prezidenţiale.

La finalul întâlnirilor, preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă.

Discuţiile convocate de preşedinte au loc în contextul în care luni a fost instituită starea de alertă, Hotărârea de Guvern pe această temă aflându-se în dezbaterea Parlamentului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.