Liderii filialelor judeţene PNL care au obţinut scoruri peste media partidului a început la sediul central din Modrogan nr. 1, ei urmând să discute cum se va asigura interimatul la conducerea partidului până la Congresul de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii de organizaţii PNL care au obţinut rezultate peste media naţională a partidului la alegerile parlamentare au fost convocaţi la o şedinţă luni seara, la ora 18.00, la sediul central al formaţiunii.

Astfel, au venit în Capitală pentru a lua o decizie referitor la conducerea de moment a PNL liderii din Arad, Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Hunedoara, Ilfov, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui, Vrancea şi Diaspora.

Potrivit unor surse liberale, şefii organizaţiilor cu scoruri mai mari au opinii divergente în ce priveşte conducerea interimară a partidului. Astfel, unii vor ca Alina Gorghiu şi Ilie Bolojan să-şi exercite atribuţiile până la Congresul de la începutul lui 2017, în timp ce alţii vor numirea unei alte echipe de conducere.

Reuniunea este una informală, decizia oficială privind conducerea partidului va fi luată marţi, în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL.

Alina Gorghiu a anunţat, luni, că, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, îşi depune mandatul de la şefia PNL.

Şi secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a demisionat, luni, din funcţie, după rezultatele slabe de la alegerile parlamentare. De asemenea, liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a renunţat la rândul său la funcţie, potrivit unor surse liberale. Şi Adriana Săftoiu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.