Şedinţa plenului Parlamentului în care urmează să fie dat votul pe moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor” a fost reluată, luni după-amiază, după o oră, cu apelul nominal al senatorilor şi deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Senatorii şi deputaţii grupurilor parlamentare sunt apelaţi nominal, începând cu ora 15:30, la mai bine de o oră de la momentul la care şedinţa era programată. 
Până la ora transmiterii acestei ştiri, parlamentarii PMP au anunţat că nu vor vota moţiunea, iar cei 17 reprezentanţi ai minorităţilor naţionale sunt absenţi la apelul nominal.   
Şedinţa, programată iniţial la ora 14:00 şi începută câteva zeci de minute mai târziu, a fost suspendată pentru o oră după ce s-a constatat că mai puţin de o treime dintre deputaţi şi senatori îşi anunţaseră prezenţa înainte de începerea discursurilor urmate de vot, fiind prezenţi 170 de parlamentari.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.