Şedinţa de Guvern convocată iniţial pentru miercuri seară ar putea fi t amânată pentru joi, au declarat pentru News.ro surse politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O primă parte a şedinţei a  avut loc miercuri dimineaţă, însă a fost suspendată din cauza disensiunilor între premierul Florin Cîţu şi miniştrii USR PLUS pe tema adoptării Programului Anghel Saligny destinat finanţării investiţiilor în comunităţile locale, urmând să ajungă la primării 50 de miliarde de lei.

O nouă şedinţă a fost covocată pentru ora 19:00, însă începerea ei a fost amânată de mai multe ori, în condiţiile în care miniştrii USR PLUS au refuzat să fie prezenţi la şedinţă, derulându-se în paralel o şedinţă a conducerii partidului, pentru a stabili strategia viitoare.

Tot USR PLUS a cerut convocarea unei şedinţe a coaliţei de guvernare pentru joi dimineaţă la ora 10:00, aşa că cel mai probabil şedinţa Executivului va fi organizată după această oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.