Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a fost suspendată marţi după mai mult de patru ore, urmând ca discuţiile pe subiectele aflate pe ordinea de zi să fie reluate în 19 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite", anunţă Administraţa Prezisdenţială..

Preşedintele a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi.

CSAT s-a reunit marţi, începând cu ora 13.00, la Palatul Cotroceni,  pe ordinea de zi a şedinţei fiind incluse subiecte referitoare la planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019-2028, planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2019, Planul Naţional de Priorităţi Informative pentru anul 2019 şi programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2019.

În cadrul şedinţei Consiliului urmau să fie analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, conform  Administraţiei Prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.