Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început miercuri, la ora transmiterii acesti ştiri, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, afirmând că îşi menţine poziţia potrivit căreia preşedintele Comisiei juridice, senatorul Şerban Nicolae, trebuie sancţionat în urma atitudinii cu privire la graţierea faptelor de corupţie. Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democraţilor pentru a prelua funcţia de lider de grup al senatorilor, post ocupat în prezent de Şerban Nicolae, potrivit unor surse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Fifor, propus la şefia grupului PSD din Senat; nominalizarea urmează să fie validată în CExN - surse

Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democraţilor pentru a prelua funcţia de lider de grup al senatorilor, post ocupat în prezent de Şerban Nicolae, care ar urma să fie înlăturat în urma poziţiei sale cu privire la graţierea faptelor de corupţie, au precizat surse din conducerea PSD, pentru News.ro.

Sursele News.ro au mai afirmat că la şefia Comisiei juridice a Senatului ar urma să fie propus senatorul Robert Cazanciuc, în timp ce funcţia de lider de grup ar urma să îi revină social-democratului Mihai Fifor. 

Cele două propuneri vor fi votate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, care se desfăşoară la ora transmiterii acestei ştiri.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început. Liviu Dragnea vrea în continuare ca Şerban Nicolae să fie sancţionat

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început miercuri, la ora transmiterii acesti ştiri, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, afirmând că îşi menţine poziţia potrivit căreia preşedintele Comisiei juridice, senatorul Şerban Nicolae, trebuie sancţionat în urma atitudinii cu privire la graţierea faptelor de corupţie.

Întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia Şerban Nicolae trebuie sancţionat, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

De asemenea, chestionat ce sancţiune urmează să i se aplice senatorului PSD, liderul partidului a spus că va da mai multe detalii la finalul şedinţei CExN.

„Vorbim după CExN, vă răspund la orice întrebare”, a răspuns Dragnea.

Preşedintele PSD a mai afirmat că liderii social-democraţi urmează să discute şi despre cazul deputatului Nicolae Bacalbaşa, care, în cadrul şedinţei plenului reunit de marţi, a lansat un atac dur la adresa opoziţiei, el spunând despre o colegă parlamentar căreia nu i-a rostit numele că face fractură „dacă mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene.

Liderii PSD vor propune schimbarea lui Şerban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, în urma poziţiei acestuia cu privire la graţierea faptelor de corupţie, au declarat, pentru News.ro, surse din conducerea PSD.

Printre numele vehiculate în PSD să preia şefia Comisiei juridice a Senatului se află şi cel al lui Robert Cazanciuc, unul din cei cinci social-democraţi din comisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.