Secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu afirmă, într-o postare pe Facebook, că PNL avea şanse bune să o învingă pe Gabriela Firea şi cu un candidat propriu la alegerile pentru Primăria Capitalei, ”dar când vine vorba de binele bucureştenilor pentru Ludovic Orban să ai şanse nu este suficient”, liderul PNL dorind o certitudine, iar iar Nicuşor Dan ”este acea certitudine care o să atragă şi voturile celorlalte partide de dreapta”. ,”Ludovic Orban este cel mai matur şi mai raţional lider politic pe care îl are România”, consideră Barbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să ştiţi că PNL avea şanse bune să o bată pe Firea şi cu un candidat propriu, dar când vine vorba de binele bucureştenilor pentru Ludovic Orban să ai şanse nu este suficient. A vrut o certitudine, iar Nicuşor Dan este acea certitudine care o să atragă şi voturile celorlalte partide de dreapta, acea certitudine care va scăpa bucureştenii de catastrofa Firea”, scrie pe Facebook secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu.

Conform lui Barbu,”Ludovic Orban este cel mai matur şi mai raţional lider politic pe care îl are România”.

El subliniază că liderul PNL ”a fost capabil să renunţe la orice ambiţie personală, pentru binele comun”.

”Nu este prima dată când o face. A mai făcut-o odată şi acum 4 ani, atât cât a ţinut de el”, argumentează Barbu, referindu-se la faptul că Orban a renunţat în 2016 la candidatura pentru Primăria Capitalei, pentru că era cercetat de DNA, doi ani mai târziu el fiind achitat.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.