Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, preşedinte interimar al PNL Bucureşti, nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei, el declarând la RFI că Partidul Naţional Liberal trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă validarea ca preşedinte interimar al PNL Bucureşti înseamnă că va candida la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja a răspuns: "Sunt dispus să-mi asum orice bătălie şi niciodată nu m-am dat în lături de la o provocare. PNL în Bucureşti are datoria să vină cu o propunere proprie şi la Primăria Generală şi la primăriile de sectoare”.

Burduja a spus că PNL ”nu e doar cel mai important partid de dreapta, este şi partidul care a livrat pentru cetăţeni la nivel local, de la Oradea, la Cluj, la Piatra Neamţ şi în multe alte localităţi din ţară”. ”Deci când vorbim de principalul motor economic al ţării, cred că e nevoie de o viziune liberală, e nevoie de candidaţi liberali şi e nevoie de o competiţie onestă, bazată pe proiecte pentru cetăţeni", a mai arătat Burduja.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat recent că dacă vrea susţinerea formaţiunii liberale la alegerile de anul viitor pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan trebuie să se înscrie în partid.

”Discuţia cu Nicuşor Dan este mai veche, dumnealui a candidat la Primărie şi cu susţinerea PNL (..) Astăzi, PNL are şi capacitatea administrativă, pentru că, dacă ne uităm la ce au realizat administraţiile kliberale, este necesar să vorbesc despre ce a făcut Emil Boc la Cluj, ce a făcut Ilie Bolojan la Bihor, Ion Dumitrel, în Alba, Gheorghe Flutur la Suceava. PNL a demonstrat că are capacitatea să administreze şi local şi regional, ca atare nu putem să nu avem un candidat în Bucureşti”, a spus preşedintele PNL, despre susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.