Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, au avut un schimb de replici, prin intermediul presei, după ce şeful Camerei a postat pe Facebook o imagine ce îl înfăţişează drept Zorro, personaj celebru din seria de filme cu Alain Delon şi apoi cu Antonio Banderas în rolul principal, despre un justiţiar mexican din secolul XIX.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu prea sunt multe de spus (...) A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Se pare că trecând prin antilope (...) el a fost tot timpul într-un bal mascat şi nu am ştiut noi şi probabil că nici nu am ştiut mereu ce se ascunde în spatele măştii (...) Nu aş vrea să comentez mai mult că s-ar putea ca mâine-poimâine să apară alt personaj", a spus Dragnea despre fotografia lui Zgonea. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a transmis, în replică, lui Dragnea că ”ironia şi băşcălia” sunt cele două subiecte cu care vor putea câştiga alegerile, cei care cred în social-democraţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Niciodată nu am să comentez ironiile sau acest tip de abordare pe care un politician o face, chiar dacă vine din partea unui coleg din PSD. Eu nu uit că am fost 20 de ani acolo. E dreptul domniei sale. Fiecare dintre noi avem în dreptul nostru nişte responsabilităţi. Dacă consideră că asta e prioritatea în campania electorală pentru colegii care candidează din partea PSD, însemnă că ironia şi băşcălia sunt cele două subiecte cu care vom putea câştiga alegerile, cei care credem în social-democraţie”, a spus Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a postat, marţi, pe contul său de Facebook o imagine ce-l înfăţişează drept Zorro, personaj celebru din seria de filme cu Alain Delon şi apoi cu Antonio Banderas în rolul principal, despre un justiţiar mexican din secolul XIX.

Imaginea constă într-o fotografie a lui Valeriu Zgonea, peste care a fost desenată o mustaţă subţire şi au fost schiţate o pălărie şi o mască neagră. În acelaşi cadru, se iţeşte şi lama unei florete. În stânga apare un Z , semnul specific lui Zorro,  sub care scrie "Zgonea".

Totodată, este trecut şi mesajul ”Reforma rezistă”.

”Dragi prieteni, mulţumesc mult pentru telefoane şi mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten E important să facem în viaţă ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z”, se arată în mesajul lui Zgonea ce însoţeşte imaginea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.