Un scandal cu injurii a avut loc, marţi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care s-a lăsat şi cu ameninţarea cu bătaia. Liderul PSD şi preşedintele Camerei, Marcel Ciolacu, a comentat incidentul, afirmând: „Bine măcar că s-au rezumat la un conflict verbal”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ciolacu, despre incidentul cu înjurături şi ameninţări cu bătaia din Parlament între un deputat AUR şi liderul deputaţilor PSD: Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal

Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român", iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.  

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

”Băi nesimţitule, valutistule! ”, i-a spus el social-democratului. ”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis. 

”Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD. 

”Băi nesimţitule, valutistule!  Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un reprezentant AUR pe hol, după Simonis. 

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis.

”Da, i-am spus că îl calc în picioare... Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.