Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune că România are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani, care reduce decalajele de dezvoltare şi acest lucru se întâmplă deoarece preşedinte social-democraţilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care îşi iubeşte ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani pentru România, un program care reduce decalajele de dezvoltare şi asigură un trai mai bun pentru fiecare român la nivelul celui din Uniunea Europeană şi asta datorită faptului că avem un lider cu cu viziune, un om care îşi iubeşte ţara, preşedintele nostru, Liviu Dragnea”, a spus Rovana Plumb, joi după, la mitingul electoral de la Iaşi.

Ea a mai afirmat că PNL şi USR vor să desfiinţeze salariul minim, dar că PSD nu îi va lăsa să facă acest lucru.

“PNL, USR vor să desfiinţeze salariul minim. Am primit când eram ministru al Muncii o scrisoare de la cei care astăzi sunt consilieri ai lui Iohannis şi ai PNL-ului, ai lui Orban, prin care mi-au spus că o creştere a salariului minim nu este altceva decât o măsură antieconomică şi antisocială. Nu îi vom lăsa indiferent câte blocaje ne vor face şi vom creşte în continuare salariile”, a spus Rovana Plumb.

Ea a mai spus că europarlamentarii PSD nu vor vota împotriva propriei ţări aşa cum au făcut-o europarlamentarii liberali.

“Echipa de europarlamentari este o echipă de oameni care îşi iubesc ţara. PNL-iştii şi USR-iştii au fost singurii euro parlamentari care au votat împotriva propriei lor ţări. Niciodată echipa noastră a PSD-ului nu va face lucrul acesta”, a mai declarat Rovana Plumb.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.