Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, la mitingul PSD de la Craiova, că, la Bruxelles, ea va vorbi de bine România, pentru că îşi iubeşte ţara şi pentru că are multe lucruri de bine de spus despre aceasta. "Nu voi vorbi niciodată împotriva ţării mele, aşa cum fac cei din opoziţie. Cum să te respecte Europa, când cei care vorbesc cel mai mult împotriva României sunt cei din opoziţie? Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României", a afirmat Plumb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rovana Plumb a declarat că, după doi ani de guvernare, PSD a adus în România miliarde de euro, "faţă de zero cât a adus Guvernul lui Iohannis".

"Iohannis blochează zi de zi măsurile bune pentru noi, pentru români. România are nevoie de mai mulţi bani europeni pentru spitale, şcoli, drumuri, autostrăzi. În următoarea perioadă se va negocia viitorul buget al UE. E important să avem la Bruxelles patrioţi care să ştie să negocieze pentru România, să obţinem fondurile pe care le merităm", a spus Plumb.

Ea a adăugat că românii muncesc la fel de mult şi la fel de bine ca ceilalţi europeni, ba chiar crede că românii muncesc mult mai bine, pentru  că a văzut de curând că România ocupă locul I în lume pentru productivitatea muncii.

"De aceea, şi salariile românilor trebuie să fie la niveul din UE. La asta lucrează PSD de doi ani de zile şi la asta vom lucra în continuare. Vreau să vă spun, privindu-vă în ochi, că eu voi vorbi de bine România, pentru că îmi iubesc ţara şi pentru că avem multe lucruri de bine de spus despre România, despre ţara noastră. Nu voi vota niciodată împotriva ţării mele, aşa cum au făcut-o cei din PNL, nu voi vorbi niciodată împotriva ţării mele, aşa cum fac cei din opoziţie. Cum să te respecte Europa, când cei care vorbesc cel mai mult împotriva României sunt cei din opoziţie? Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României", a mai spus Plumb.

Mitingul PSD de la Craiova a început, la acesta fiind prezenţi câteva zeci de mii de militanţi ai partidului. Participă la miting preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, Rovana Plumb, Claudiu Manda, Dan Nica, Maria Grapini, care candidează la alegerile europarlamentare, precum şi Olguţa Vasilescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.