Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat vineri, la Buzău, că partidul său va face o campanie pozitivă, dar nu va neglija ”gafele” pe care Guvernul le face.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent într o conferinţă de presă alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi de primarul Buzăului Constantin Toma şi de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, senatorul Lucian Romaşcanu a declarat că PSD va face o campanie pozitivă, care se va desfăşura mult în mediul online, deşi va fi greu pentru că mulţi români nu au acces la internet

” Vom avea parte de o campanie atipică, dacă se vor atinge acele cifre nu înţelegem cum se va face campanie dar ne vom adapta, vom fi alături de cetăţeni cu mesajele noastre, atât în media, cât şi online. Vom încerca sa trecem peste impedimente evidente. Sunt grupuri de oameni care nu au acces la online, va fi greu pentru toată lumea, dar vom fi pregătiţi să facem faţă provocării, vom avea o campanie pozitivă fără a neglija însă răspunsurile necesare la gafele pe care le face acest Guvern şi preşedintele său”, a declarat Romaşcanu.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.