Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), cere demisia premierului Viorica Dăncilă, susţinând că „direcţia în care merge Guvernul acesta de incompetenţi este greşită şi că trebuie să lase, urgent, locul altora, care chiar pot să guverneze ţara”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Viorica Vasilica, acasă! Oare câţi oameni trebuie să îţi spună că sunt probleme în felul în care guvernezi? Oare câţi parteneri trebuie să te părăsească? Oare câţi români trebuie să îşi exprime nemulţumirea şi neîncrederea în modul în care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, în frunte cu şefa sa, Viorica Vasilica Dăncilă, şi tot «corul Bisericii» (susţinătorii dânsei), să plece acasă?”, a scris Robert Negoiţă pe pagina sa de Facebook.

El spune că îl bucură decizia celor de la ALDE, fiindcă e „un semnal către normalitate”. „O normalitate pe care ne-o dorim cu toţii, românii, şi un semn clar că direcţia în care merge Guvernul acesta de incompetenţi este greşită şi că trebuie să lase, URGENT, locul altora, care chiar pot să guverneze ţara. Viorica Vasilica, acasă!”, încheie Negoiţă.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii au decis să renunţe la continuarea guvernării împreună cu PSD. El a anunţat că ALDE va rămâne în opoziţie, iar el îşi va prezenta demisia din funcţia de preşedinte al Senatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.