Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, joi, înfiinţarea Partidului Bucureşti 2020, al cărui slogan este ”Politică. Altfel”. Negoiţă afirmă că 99% ar trebuie să fie administraţie şi muncă şi doar 1% politică, nu aşa cum fac marile partide în prezent. ”Ne propunem să fim o alternativă pentru Bucureşti”, a afirmat Negoiţă, precizând că nu doreşte guvernarea sau obiective naţionale, ci pur şi simplu un partid care să se ocupe de Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, joi, înfiinţarea Partidului Bucureşti 2020.

”Este un moment important pentru noi, ca echipă, pentru noi ca oraş şi de ce nu pentru România. Astăzi lansăm un partid nou. (...) Este un moment de cotitură, avem nevoie de un restart în România şi în Bucureşti în mod special”, a afirmat Negoiţă.

Acesta a precizat că de ani de zile nu s-a mai regăsit în PSD.

”Ştiţi bine că sunt mulţi ani de când nu mă mai regăsesc în PSD, în acea zonă unde am avut foarte mult decepţii. (...) De aceea, am deciz să creăm o alternativă. Încercăm să acem administraţie mai des şi mai puţin politică. Activitatea noastră trebuie să se axeze 99% pe administraţie, pe muncă şi avem nevoie de politică, dar nu mai mult de 1%. Asta ar trebui să fie ponderea, nu aşa cum am fost obşnuiţi: foarte multă politică, foarte multă gălăgie, foarte multă demagogie, foarte multă vorbărie, şi prea puţine rezultate, prea puţine fapte”, a mai afirmat Negoiţă.

Acesta a precizat că partidul îşi doreşte să fie o alternativă pentru Bucureşti.

”Noi ne propunem să fim o alternativă pentru Bucureşti. Nu ne propunem guvernare, nu ne propunem interese naţionale, ci vrem pur şi simplu să ne ocupăm de Bucureşti. Trebie cineva să se ocupe şi de acest oraş”, a afirmat Negoiţă.

Recent, acesta a anunţat că nu va ai candida din partea PSD la alegerile din acest an.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.