Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 Robert Negoiţă precizează că uşa biroului său de la Primăria Sectorului 3 a fost sigilată şi spune că PNL, PSD şi PMP încearcă cu înverşunare de trei săptămâni să pună mâna pe Primărie. El a adăugat că există o teamă, deoarece Primăria Sectorului 3 a început să câştige pe bandă rulantă procesele privind retrocedările ilegale de parcuri şi spaţii verzi din sector făcute în vremea PDL, iar „mafia retrocedărilor” este disperată şi exponenţii ei politici „se dau peste cap să îi facă jocul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Priviţi aceste poze! Este uşa biroului meu din Primărie. Sigilată. Incredibil, nici lucrurile personale nu mă lasă să le iau din acest birou... De unde această teamă, de unde această înverşunare a PNL, PSD şi PMP de a pune mâna pe Primăria Sectorului 3 vreme de trei săptămâni?”, a scris Robert Negoiţă sâmbătă pe Facebook.
 
El a mai spus că Primăria Sectorului 3 a câştigat multe procese privind retrocedările ilegale de parcuri şi spaţii verzi şi dă exemplu câştigării în primă instanţă a procesului privind cele 12 hectare din Parcul IOR.
 
„M-am hotărât să nu mai tac! După cum ştiţi, am atacat în instanţă toate retrocedările ilegale de parcuri şi spaţii verzi din Sectorul 3 făcute pe vremea fostului PD-L. Şi surpriză! Am început să câştigăm pe banda rulantă. Primăria Sectorului 3, adică noi, cetăţenii, am câştigat în primă instanţă cele peste 12 ha din Parcul IOR. Şi tăvălugul s-a pornit. În loc să-şi numere banii şi afacerile imobiliare, mafia retrocedărilor, una transpartinică, după cum se vede, e disperată. Şi ameninţă şi atacă, iar exponenţii săi politici se dau peste cap să-i facă jocul”, a completat Negoiţă.
 
Acesta a adăugat că indiferent ce presiuni vor fi făcute asupra angajaţilor Primăriei Sectorului 3, „presiunea oamenilor şi a bunului simţ este mai mare”. 
 
„Vreau să-i asigur pe toţi de mai sus că degeaba au sperat că în luna septembrie, cât m-au curăţat pe mine (aşa cum s-au lăudat), îşi vor putea atinge obiectivele vizate de ani de zile. Juriştii Primăriei vor fi în continuare la toate termenele pe care Primăria S3 le are cu mafia retrocedărilor, pentru a ne recupera spaţiile verzi şi parcurile. Şi că, indiferent ce presiuni vor face asupra angajaţilor Primăriei, presiunea oamenilor şi a bunului simţ e mai mare”, a mai explicat el. 
 
Negoiţă mai avertizează că va povesti şi despre ameninţările şi acţiunile disperate ale mafiei retrocedărilor. 
 
„Iar eu urmează să vă povestesc în curând şi despre ameninţările, despre acţiunile disperate ale mafiei retrocedărilor care face orice zilele astea poate, poate va reuşi să-şi rezolve rapid problemele pe Sectorul 3 şi să-şi obţină câştigul mult aşteptat, din terenurile pe care a pus ghearele. Nu le va ieşi, oricât de murdar joacă! Pe 28 lucrurile reintră în normal. AMR 14 zile! Tic-tac! Va urma....”, a conchis Negoiţă.
Sursa foto: Robert Negoiţă Facebook
Sursa foto: Robert Negoiţă Facebook
Sursa foto: Robert Negoiţă Facebook
Sursa foto: Robert Negoiţă Facebook
Sursa foto: Robert Negoiţă Facebook
Sursa foto: Robert Negoiţă Facebook
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.