Deputatul PSD Cristian Rizea le-a spus, miercuri, jurnaliştilor să ceară sondajele de opinie de la PNL pentru a avea răspunsul la ceea ce i se întâmplă, referindu-se la anchetarea sa de către DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cereţi sondajele de la PNL care au fost gata luni şi veţi înţelege motivul pentru care mi se întâmplă ce mi se întâmplă acum. Întrebaţi-i pe cei de la PNL, că poate în sondajele PSD nu aveaţi încredere. Sunt mai obiective poate cele ale adversarilor politici. Întrebaţi şi veţi avea răspunsul la ceea ce mi se întâmplă”, a declarat deputatul PSD Cristian Rizea, referindu-se la anchetarea sa de către DNA.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea, după ce aprobase cererea de reţinere a acestuia.

Cristian Rizea este acuzat că în 2009 ar fi primit 300.000 de euro de la un cetăţean american care i-a cerut să intervină la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren într-o zonă rezidenţială din Bucureşti şi la Primăria Chiajna pentru un teren aflat în litigiu.

Deputatul a fost pus sub învinuire, săptămâna trecută, pentru trafic de influenţă, spălarea banilor, în formă continuată (două acte materiale) şi influenţarea declaraţiilor (doua fapte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.