Partidul Social Democrat a câştigat alegerile în Vaslui cu 56% din opţiunile electoratului, potrivit datelor centralizate de partide din 90% din secţiile de votare din judeţ. La fel ca şi la nivel naţional, PNL a obţinut 20% din voturile valabil exprimate, în timp ce ALDE şi PMP au trecut la limită pragul electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 56% din voturile valabil exprimate în judeţul Vaslui au fost obţinute de către PSD la alegerile generale din 11 decembrie, arată datele centralizate de partide din 90% din cele 527 secţii de votare.

Partidul Naţional Liberal s-a poziţionat pe locul secund, cu 20% din opţiunile electoratului, în timp ce PMP şi ALDE au trecut la limită pragul electoral, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.

În schimb, Uniunea Salvaţi România a obţinut 4% din opţiunile electoratului, cele mai multe voturi fiind acordate acestei formaţiuni de către votanţii din mediul urban.

Prezenţa la vot în judeţul Vaslui a fost de 32,9%, fiind pe penultimul loc din ţară la acest capitol. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.