Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, are peste 40 la sută din voturi, candidatul USB Nicuşor Dan se clasează pe locul al doilea, cu 29 la sută din voturi, în timp ce candidatul PNL Cătălin Predoiu are 13 din voturi, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

REZULTATE EXIT-POLL IRES Bucureşti (Digi 24): Gabriela Firea  - 42%din voturi, Nicuşor Dan (USB) - 29,8%, Cătălin Predoiu (PNL) - 13,3% şi Robert Turcescu (PMP)-6,1%

Gabriela Firea (PSD+UNPR) a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei, cu 42%din voturi, potrivit unui exit-poll realizat de către IRES, ea fiind urmată de Nicuşor Dan (USB)-29,8%şi Cătălin Predoiu (PNL)-13,3%.

Al patrulea clasat este Robert Turcescu (PMP)-6,1% şi de către Daniel Barbu (ALDE)-3,9%.

Rezultatele ţin seama de datele obţinute până la ora 20.00.

 

REZULTATE EXIT-POLL SOCIOPOL Bucureşti (Antena 1): Gabriela Firea - 41% din voturi, Nicuşor Dan - 29%

 

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, câştigă alegerile cu 41% din voturi, urmată de candidatul USB Nicuşor Dan, care a obţinut 29% din voturi, arată exit-poll-ul realizat de Sociopol, potrivit Antena 3.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit sursei citate, locul al treilea la alegerile pentru Primăria Capitalei a fost ocupat de către Cătălin Predoiu (PNL), care a obţinut 14% din voturi, în timp ce pe locul al patrulea s-a clasat Robert Turcescu (PMP), cu 6% din voturile electoratului.

Locul al cincilea a fost ocupat de către Daniel Barbu (ALDE), cu 4%.

La alegerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, PSD-UNPR a obţinut 38% din voturi, urmată de PNL - 19%, USB - 19% şi ALDE - 4%.

REZULTATE EXIT-POLL CURS-AVANGARDE Bucureşti (TVR): Firea - 42,48%, Nicuşor Dan - 29, 89, Cătălin Predoiu - 12,30

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, câştigă alegerile locale cu 42,48% din voturi, urmată de candidatul USB, Nicuşor Dan, care a obţinut 29,82% din voturi, în timp ce candidatul PNL, Cătălin Predoiu, a obţinut 12,4 % din voturile bucureştenilor, arată exit-poll-ul realizat de CURS-Avangarde, potrivit TVR.

Rezultatele exit-poll la Primăria Capitalei, realizat de CURS- Avangarde, sunt: Gabriela Firea - PSD+UNPR - 42,48%, Nicuşor Dan – USB - 29,82%, Cătălin Predoiu – PNL  -12,03%, urmaţi de candidatul PMP, Robert Turcescu -  6,86 % şi Daniel Barbu – ALDE, cu 4,19 %.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.