Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a declarat, referitor la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, că eforturile partidului din care face parte încep să dea roade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne bucurăm că eforturile noastre, ale AUR, singurul partid de opoziţie, încep să dea roade. Nu suntem integral satisfăcuţi, întrucât era obligatorie şi demiterea sau demisia domnului Raed Arafat, care se face la fel de vinovat pentru bâlbâielile şi măsurile aberante, luate nu doar în ultimele luni, ci în ultimul an. Mai mult decât atât, îl suspectăm pe domnul secretar de stat, şef al DSU, de intenţia de a submina economia naţională, întrucât toate măsurile dictate de domnia sa, în calitate de comandant al operaţiunii, au dus la un dezastru economic”, a afirmat Claudiu Târziu, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Parlament. 

Premierul Florin Cîţu a transmis miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare pentru revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu.

De asemenea, prim-ministrul a decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a Andreei Moldovan, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

USR îl susţine pe Adrian Wiener pentru a prelua portofoliul Sănătăţii, rămas vacant după revocarea lui Vlad Voiculescu, soluţie neacceptată, însă, de PLUS, care nu a avansat încă o propunere. Conducerile celor două formaţiuni s-au reunit miercuri, într-o şedinţă online de la ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.