Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, miercuri seară, comentând scandalul din coaliţia de guvernare, că ”hienele se sfâşie între ele”. ”Au minţit românii, pentru a ajunge la putere şi, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, afirmă Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii, pentru a ajunge la putere, unii au şi furat, au promis soluţii miraculoase pentru toate problemele ţării şi oraşelor - inclusiv în Capitală -, si, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.  

”Dacă cei de la USR - PLUS ameninţau cu ieşirea de la guvernare când NU s-au majorat alocaţiile copiilor potrivit legii, şi a pensiilor, sau îi cereau demisia din funcţia de primar general lui Nicuşor Dan, când a oprit plăţile de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, gravide etc şi când a blocat toate şantierele de dezvoltare din Bucureşti, poate îşi mai spălau obrazul de “noua speranţă în politică”, adaugă senatorul social-democrat.  

Gabriela Firea afirmă, de asemenea, că ”pe ciolan, urâtă este şi se vede lupta de idei”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.