Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, a comunicat deja decizia de a candida la alegerile pentru Parlamentul European către forurile ierarhice superioare şi serviciile relevante ale Comisiei Europene, anunţă instituţia, miercuri, într-un comunicat. În plus, aceasta a solicitat suspendarea din activitate prin aprobarea de concediu fără plată din motive personale, Mara Roman, şefa adjunctă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, urmând a asigura continuitatea activităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca orice cetăţean european, funcţionarii şi agenţii temporari ai Comisiei Europene au dreptul de a candida în alegeri. Doamna Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, a comunicat deja decizia de a candida la alegerile pentru Parlamentul European către forurile ierarhice superioare şi serviciile relevante ale Comisiei Europene”, se precizează în comunicat.

Reprezentanţa Comisiei precizează că ”în acelaşi timp, ţinând cont de prevederile Regulamentului de stabilire a Statutului funcţionarilor şi a Regimului aplicabil celorlalţi agenţi ai Comunităţii Economice Europene şi ai Comunităţii Europene a Energiei Atomice, dar şi de procedurile interne ale Comisiei Europene,Ramona Chiriac a solicitat suspendarea din activitate prin aprobarea de concediu fără plată din motive personale cu caracter imperios conform prevederilor articolului 17 ale sus numitului regulament.

”Doamna Mara Roman, şefa adjunctă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, va asigura continuitatea activităţii”, mai anunţă instituţia.

Ramona Chiriac va deschide lista comună a alianţei PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.