Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, că nu crede că a forţat-o cineva pe Carmen Dan să demisioneze de la Ministerul Afacerilor Interne, fiind decizia dânsei. Cuc spune că asupra sa nu au fost făcute vreodată presiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost decizia dânsei probabil să facă acest gest, nu cred că a forţat-o nimeni” a spus ministrul Transporturilor referindu-se la demisia lui Carmen Dan.

Întrebat despre eventualele presiuni făcute asupra PSD pe care le-a acuzat Carmen Dan, Răzvan Cuc a spus că nu ştie să se fi făcut presiuni cel puţin în ceea ce îl priveşte.

„Întrebaţi-o pe dânsa, sunt declaraţiile dânsei, nu pot eu să vorbesc în locul dânsei. Întrebaţi-o când iese de la CEX ce a vrut să spujnă. Dacă dânsa şi-a dat demisia aşa a crezut de cuviinţă să facă. Eu nu pot să spun că a existat o presiune vizavi de persoana mea cel puţin” a spus Răzvan Cuc.

Acesta a afirmat că nu poate evalua activitatea lui Carmen Dan la ministerul pe care aceasta l-a condus în ultimii ani.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.