Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că un partid care va încerca să se atingă de pensiile şi salariilor românilor va fi pulverizat şi a dat asigurări că PNL va respecta legea pensiilor aşa cum aceasta a fost votată în Parlament. Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat că PNL nu va majora pensiile cu 40% în septembrie. ”Au spus că vor majora conform legii, nu au spus niciodată de 1.775 de lei punctul de pensie”, a spus Dăncilă, adăugând că legea se poate modifica sau poate fi prorogată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dăncilă este convinsă că PNL nu va majora pensiile cu 40% în septembrie: Au spus că vor majora conform legii, nu au spus niciodată de 1.775 de lei punctul de pensie. Legea se poate schimba sau poate fi prorogată

Rareş Bogdan a declarat, duminică, la Antena 3, că PNL nu va afecta pensiile.

“Le spun tuturor care ne privesc că PNL nu va afecta pensiile, vorbesc de marea masă a pensiilor, cele 5,2 milioane de pensii, nu îi afectăm în niciun fel şi vom respecta legea pensiilor aşa cum a fost ea votată de Parlament şi promulgată. De asemenea, îi asigur că PNL pe ceea ce se votează în Parlament va pune în aplicare. Că ne convine sau nu că noi am fost cei care am militat pentru dublarea alocaţiilor prin Robert Sighiartău”, a spus Rareş Bogdan.

El crede că un partid care va încerca să se atingă de pensiile şi salariile românilor va fi pulverizat.

“Un partid, un guvern care va încerca după momentul 2010 să se atingă de pensiile românilor sau de salariile românilor, va fi pulverizat.  (…) Parlamentul a votat o lege, preşedintele României a promulgat o lege, e valabil şi încazul legii pensiilor, e valabil şi în cazul dublării alocaţiilor pentru copii. În momentul în care Parlamentul votează, preşedintele promulgă, un Guvern nu se poate juca cu acest lucru decât dacă îşi aprinde un fitil direct în Palatul Victoria”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.