Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat că ţinta PNL este de 8 sau 9 europarlamentari, comparând lista candidaţilor pentru aceste alegeri cu o echipă de fotbal. ”Dacă aduci puţin sânge proaspăt, nu e deloc rău. Dacă rămân aceiaşi şi sunt foarte buni şi se face analiza, iarăşi e bine”, a susţinut el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, dacă lista PNL la alegerile europarlamentare va fi reîmprospătată. 
 
“Noi avem astăzi zece mandate de europarlamentari. În momentul acesta încercăm să maximizăm, să avem un scor cât mai bun şi să scoatem totuşi din cauza uzurii de la guvernare, din cauza unui val de extremism periculos la nivel european, foarte probabil ţinta noastră este de 8-9. Deci pierdem unu sau doi europarlamentari. Eu sper că doar unul. Vom analiza performanţa europarlamentarilor de pe funcţie, modul în care ei au asigurat reprezentarea Partidului Naţional Liberal, nu doar la nivelul instituţiilor europene, ci şi la nivelul spaţiului public românesc, şi sigur că e ca într-o echipă de fotbal. Dacă aduci puţin sânge proaspăt, nu e deloc rău. Dacă rămân aceiaşi şi sunt foarte buni şi se face analiza, iarăşi e bine”, a afirmat Rareş Bogdan.
 
El a precizat că va fi o listă reprezentativă nu doar pentru PNL, ci şi pentru România. 
 
“Eu cred că va fi o listă reprezentativă nu doar pentru Partidul Naţional Liberal şi cu o reprezentativitate foarte mare pentru România şi sunt convins că Partidul Naţional Liberal are un activ de unde să obţină cele mai bune nume pe această listă. Pot fi din cele existente, pot fi nume noi, poate fi un mix. (…) Partidul Naţional Liberal are oameni foarte valoroşi şi oameni care pot reprezenta România cu maxim succes la Bruxelles, cum au făcut-o şi până acum şi sunt cum sunt absolut convins că o vor face în continuare”, a mai afirmat Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.