Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, afirmă că nu va vota niciodată excluderea unui membru din PNL, cu atât mai puţin pe cea a unui fost preşedinte. El consideră că afirmaţiile fostului preşedinte liberal la adresa preşedintelui Klaus Iohannis sunt generate de ”şocul pierderii alegerilor” interne din partid, afirmând că Orban ”îngurgitează greu înfrângerea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Niciodată nu voi vota excluderea unui membru PNL cu atât mai mult a unui preşedinte. Eu vă spun din start: nu voi vota. Sigur că mă deranjează declaraţiile domniei sale, dar niciodată nu voi vota”, a afirmat Rareş Bogda duminică, în emisiunea Insider Politic la Prima Tv, întrebat fiind dacă Ludovic Orban va fi exclus din partid.
 
Prim-vicepreşedintele PNL consideră că afirmaţiile fostului preşedinte liberal la adresa preşedintelui Klaus Iohannis sunt generate de ”şocul pierderii alegerilor” interne din partid, afirmând că Orban ”îngurgitează greu înfrângerea”. 
 
”Cred că încă e puţin supărat, cred că şocul pierderii alegerilor interne a fost destul de puternic şi încă Ludovic Orban este sub influenţa pierderii alegerilor sâmbăta trecută. Sunt convins că în timp lucrurile de vor estompa şi va reveni la matcă. Nu cred că Ludovic Orban va părăsi Partidul Naţional Liberal şi nu cred că va vota vreodată împotriva uni premier sau unui guvern liberal”, mai afirmă Rareş Bogdan. 
El susţine că Orban va fi respectat în continuare în partid. 
 
Acesta nu crede că partidul va rămâne un partid divizat, între susţinătorii lui Orban şi cei ai lui Florin Cîţu.
 
Ludovic Orban a declarat sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL în faţa lui Florin Cîţu, că ”între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”. 
 
Întrebat dacă ar putea fi exclus din PNL pentru aceste declaraţii, Orban a declarat: ”Ar fi ultima nebunie pe care ar putea să o facă cei din echipa necâştigătoare”. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.