Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat, joi, după şedinţa Biroului Poliţic Naţional, că s-a dat un vot pentru susţinerea premierului Forin Cîţu. La şedinţă, afirmă Rareş Bogdan, au participat peste 70% dintre membrii BPN, votul fiind în unanimitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi a fost convocat un BPN, absolut statutar, şi a fost dat un vot de susţinere a premierului Florin Cîţu. Au participat peste 70% din membrii BPN şi s-a votat în unanimitate susţinerea lui Florin Cîţu ca premier şi în toate demersurile domniei sale”, a declarat Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei liberalilor. 

Acesta dă citire rezoluţiei adoptate în cadrul şedinţei. 

”Mandatul de care i-a fost încredintat lui Florin Cîţu de către toate partidele coaliţiei a fost unul pentru dezvoltarea României”, a mai afirmat Bogdan. 

Rareş Bogdan este însoţit de Robert Sigartau, Florin Roman, Monica Anisie şi Alina Gorghiu. 

Biroul Politic Naţional al PNL a votat, joi, în unanimintate susţinerea lui Florin Cîţu în funcţia de premier. Au fost 54 de voturi din 54 posibile în BPN al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.