Copreşedinta partidului REPER Ramona Strugariu a reacţionat la scenariul prezentat de preşedintele PSD cu privire la formarea unei alianţe politice PSD - PNL şi îi invită pe membrii Partidului Naţional Liberal care nu se mai regăsesc în noua construcţie politică să se alăture REPER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD ṣi PNL nu se află într-o coaliţie de guvernare "din necesitate", pentru interesul României. PSD şi PNL se află într-o alianţă politică pe care o vor oficializa în curând, cu certificat de căsătorie şi tot trusoul matrimonial. Noua construcţie politică îi costă pe români: sute de milioane de euro din PNRR, bani gratis, ratate deja; multe miliarde pierdute definitiv, după încă doi ani, aceeaşi mizerie în sănătate, acelaşi sabotaj în educaţie, acelaşi nivel de trai inegal şi subuman, pentru cei vulnerabili - şi se poate mai rău, o democraţie distrusă.  Sunteţi aceiaşi. Asta e o alianţă pentru Ciucă şi Ciolacu, nu pentru români în Europa. Mi-e ruşine mie, astăzi, de tot ce am crezut cândva că pot o parte dintre aceşti oameni construi”, a declarat Ramona Strugariu, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

Ea a adăugat că „partidul REPER continuă munca”.

„Îi aşteptăm pe colegii liberali care nu au ce căuta în «noul» PSD şi nu se mai regăsesc demult în PNL marca Ciolacu să ni se alăture, dacă vor să construim sănătos şi demn pentru România. Uşa e deschisă”, a conchis Strugariu.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre negocierile din coaliţie cu PNL, că una dintre soluţii este o alianţă electorală sau o alianţă politică, care va da stabilitate României şi că el, doreşte ca mâine să anunţe tot calendarul de alegeri.

„Cred că suntem nişte oameni serioşi, dacă venim în faţa românilor cu un proiect pentru anumite alegeri, venim cu un proiect de ţară pentru toate alegerile, dacă decidem acest lucru”, a mai afirmat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.