Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels afirmă, într-o postare pe Facebook, că pandemia ne arată câtă nevoie este de schimbare totală, inclusiv în ceea ce priveşte abordarea noastră, implicarea, anumite părţi ale felului nostru de a fi, obiceiurile nesănătoase care au distrus această naţiune, ”politicienii care cu neştiinţă sau cu rea-credinţă au stricat mai mult decât au făcut”. Bruynseels îi sfătuieşte pe români ca la alegeri să nu uite ce simt în aceste zile şi să nu creadă încă o dată promisiunile politicienilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În Miercurea Mare, Mântuitorul nostru Iisus Hristos spunea, la ieşirea din templu: „Nu va rămâne piatră pe piatră să nu fie dărâmată”. Şi aşa s-a întâmplat. Perioada asta de pandemie ne arată câtă nevoie are România de un RESTART. Şi în cazul nostru, simţim parcă tot mai mult că fiecare „piatră” din România trebuie întoarsă; că trebuie să schimbăm totul. TOTUL! Abordarea noastră, implicarea, anumite părţi ale felului nostru de a fi, obiceiurile nesănătoase care au distrus această naţiune, politicienii care cu neştiinţă sau cu rea-credinţă au stricat mai mult decât au făcut”, afirmă Ramona Ioana Bruynseels, fondator al Partidului RE:START Romania.

În opinia sa, ”trebuie să ne dăm mâna şi să facem ceea ce trebuia să facem în ultimii 30 de ani, respectiv: să fim uniţi, să ne respectăm pe noi înşine mai mult şi să nu mai permitem unora sau altora să ne distrugă încrederea, să ne îndepărteze de ceea ce noi suntem, să ne trimită copiii peste hotare”.

„Noi am greşit votându-i. Ei au greşit profitând de noi, fiind lacomi şi nepăsători. Dar lucrurile se pot schimba. Şi schimbarea vine de la noi. În noiembrie sau când vor fi alegerile, să nu uitaţi ce simţiţi în aceste zile. Să nu uitaţi nesiguranţa, frica, deznădejdea, lipsa încrederii, furia, revolta, neputinţa. Să votaţi amintindu-vă de cele de mai sus şi nu crezând încă o dată promisiunile lor, pe care le ştim deja pe de rost”, transmite fosta candidată la Preşedinţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.